Veznjak bh. tima poručuje

Hadžiahmetović: Bilo je i loših perioda, ali odradili smo dobro posao

Edmir Škorić

Reprezentacija BiH večeras je u Lvivu ostvarila sjajan rezultat, osvojivši bod protiv favorizovane Ukrajine.

Ukrajinci su poveli golom Yarmolenka u prvom dijelu, no kasnije smo nadigrali domaćina i potpuno zasluženo došli do boda, pogotkom Anela Ahmedhodžića.

"Bila je dosta teška utakmica, moramo na kraju biti zadovoljni bodom. Mislim da su odigrali koliko-toliko kvalitetnu utakmicu. Bilo je loših perioda, ali uglavnom smo dobro odradili posao. Sljedeći mjesec idemo po baraž i da nastavim osvoj put ka Svjetskom prvenstvu", rekao je veznjak bh. tima Amir Hadžiahmetović.

Zmajevi su i dalje treći, no u boljoj poziciji i od Ukrajine i Finske do kraja kvalifikacija. Dočekujemo Ukrajince, potom i Fince i ako odigramo kao večeras, nema sumnje da ćemo izboriti baraž, a onda šta bude...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.