Petev ima dvije brige pred Kazahstan

Meč u kojem je pobjeda imperativ

Petev ima dvije brige pred Kazahstan

S. Mlaćo

Zmajevi su nas sinoć obradovali.

Bod u Strazburu protiv Francuske (1:1) sigurno je rezultat vrijedan hvale, no nemamo puno vremena za slavlje.

Već u subotu naši momci igraju prijateljski meč sa Kuvajtom, a šansu će vjerovatno dobiti igrači koji sinoć nisu nastupili ili su dobili manju minutažu.

U utorak je važan kvalifikacijski meč protiv Kazahstana i taj meč po svaku cijenu moramo dobiti.

Problem za selektora Peteva svakako će biti neigranje kartoniranog Amira Hadžiahmetovića koji je sinoć pružio sjajnu partiju i zaustavio sjajne veziste Francuske.

U kadru vjerovatno neće biti ni Seada Kolašinca koji se povrijedio i sa bolnom grimasom je napustio teren.

Selektor je nakon meča kazao da će Kolašinac uraditi dodatne preglede, no da situacija za sada nije obećavajuća.

Meč sa Kuvajtom igra se u Zenici u subotu sa početkom u 20:45, dok je meč sa Kazahstanom u utorak 07.09. također u Zenici od 20:45.

Zbog trenutnih epidemioloških mjera propisanih od strane Ministarstva zdravstva Zeničko-dobojskog kantona i Kriznog štaba, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nam nalaže UEFA, u prodaju je pušteno 5.400 ulaznica. Pojedinačne cijene za naredne utakmice su: 20 KM (tribina ZAPAD), 15 KM (tribina ISTOK), 10 KM (tribine SJEVER i JUG).

Prodaja je počela jučer.

Top Komentari

mirex
Cipetic...Loncar,nemaju mjesta u repki.
12 0
user1599499530
I onaj Nalic je dobar momak
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi