Foto - EPA

Engleski mediji tvrde

Ronaldo je šef u Unitedu: Solskajer je dobio jasno naređenje od Portugalca

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo nema namjeru da sjedi na klupi u određenim utakmicama i to je jasno poručio menadžeru kluba Oleu Gunnaru Solskjaeru.

Norveški stručnjak odlučio je Ronalda ostaviti na klupi u meču protiv Evertona, kako bi ga odmorio, ali portugalska zvijezda nije zadovoljna zbog toga.

Navodno, CR je jasno poručio menadžeru kluba da želi igrati u svakoj utakmici od prve minute.

"Ronaldo je bio razočaran zbog činjenice da je ostao na klupi. Ole je smatrao da je umoran nakon utakmice sa Villarrealom i odlučio mu je dati šansu tek u drugom poluvremenu protiv Evertona", otkriva za The Sun izvor iz Manchester United i dodao je:

"Cristiano mu je rekao da je spreman i da želi igrati svaku utakmicu od početka. Također, saopštio mu je da je došao da osvaja trofeje i da Solskjaer mora igrati sa najvažnijim igračima u svim utakmicama".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cristiano nakon utakmice sa Evertonom nije bio zadovoljan i to je pokazao u tunelu Old Trafforda gdje je bio veoma frustriran.

Ronaldo je od dolaska u Manchester United odigrao šest utakmica i postigao je pet pogodaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.