Iz čista mira

McGregor napravio novi skandal: Conor u Rimu pretukao italijanskog pjevača

Midhat Šljivak

Conor McGregor izazvao je novi skandal.

Prema informacijama koje stižu iz Italije, irska MMA zvijezda pretukla je italijanskog DJ-a i pjevača Francesca Facchinettija.

Facchinetti je u obraćanju javnosti istakao da su on i njegova supruga bili u društvu McGregora više od dva sata i nakon toga je došlo do napada.

"Napadnut sam od strane Conora McGregora. Razbio mi je usta i slomio nos pred desetak svjedoka", rekao je Facchinetti i nastavio je:

"Napao me bez ikakvog razloga. Zabavljali smo se i on me pozvao na drugu zabavu. Kada sam pristao, napao me i počeo udarati".

"Mogao sam da šutim, ali ne želim to. Moram reći da je on nasilnik i veoma opasna osoba", rekao je italijanski pjevač i pokazao je povrede koje je zadobio.

Najavio je i tužbu protiv Conora i slavni Irac se našao u novom problemu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.