Press konferencija u Plavom salonu

Musemić: To je naš problem u BiH...

H. Zilić

Trener FK Tuzla City Husref Musemić nije krio zadovoljstvo nakon trijumfa protiv Željezničara u osmini finala Kupa BiH rezultatom 2:4.

Na press konferenciji Musemić se osvrnuo na teren Grbavice, zatim ambicije kluba, prokomentarisao je i taktičku predstavu svoje ekipe.

"Dobra fudbalska predstava, puno šansi, puno golova. Prvo polvurijeme smo odigrali kvalitetno i to smo u drugom poluvremenu potvrdili. Uvijek pričam, a kod nas kad kažete konkretno gledaju vas na drugačiji način. Kada imate ovakve uslove možete super odigrati, ali to je naš problem u BiH, kada ćemo to popraviti ne znam. Bilo bi dobro da imamo ovakvih desetak terena", rekao je Musemić, a zatim dodao:

"Teško je nešto obećavati, ali ambicije su da skupimo što više bodova. Imamo kvalitetnu ekipu i tu smo gdje jesmo. U ovom trenutku bi i predsjednik kluba bio zadovoljan da izađemo u Evropu i da neko zadovoljstvo čovjeku damo nakon svih ulaganja."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nakon toga Musemić je prokomentarisao još neke šanse Citya u nastavku sezone, ali i osvrnuo se na večerašnji meč sa taktičke strane.

Press kofnerenciju pogledajte u priloženom videu:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.