Musemić biranim riječima o Grbavici: Znamo šta nas čeka, svaki igrač poželi da igra na tom stadionu

Novi duel sa Željezničarima očekuje Tuzlake

Musemić biranim riječima o Grbavici: Znamo šta nas čeka, svaki igrač poželi da igra na tom stadionu

S. Mlaćo
Pred nogometašima Tuzle City već u srijedu je novi derbi.

Ovaj put Tuzlaci će u goste Željezničaru u okviru osmine finala Kupa naše zemlje.

Ova dva tima igrala se nedavno u prvenstvo, Plavi sa Grbavice su slavili 2:1.

Zanimljiv meč očekuje se i sada.

“Nismo bili miljenici sreće kada je žrijeb u pitanju.  Izgubili smo nedavno na Grbavici, no to ne znači da ne možemo odigrati bolje. Mi i Željezničar imamo ambicije da prođemo dalje, očekujem korektnu utakmicu, kako je bilo i u prvenstvu. Imat ćemo fudbalskim riječnikom sve uslove za igru, mislim na teren i stadion koji je pravi fudbalski. Svaki igrač može samo da poželi da igra na takvom stadionu“, riječi su šefa struke Tuzlaka Husrefa Musemića.

Musemić je sinoć poslije remija sa Borcem bio veoma razočaran. Borac je do remija na Tušnju stigao golom iz penala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja imam 60 godina i dugo sam ovdje. Ne tražim neko opravdanje, ali ovo nema smisla više. Fudbal treba da se igra i u budućnosti, ali zaista ne znam koja je svrha. Žao mi je momaka. Imaju oni porodice. Šta god dodatno da kažem bilo bi suvišno", rekao je Musemić.

Meč na Grbavici igra se sa početkom u 16:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Husrefe vracaj se kuci,vadi nas opet iz g*vana.
0 2
Mustafa
Husrefe tvoji baletani se sutra opraštaju od kupa a u nastavku i od sanjane titule prvaka! Tvoji sakati "fudbaleri" nemogu Zrinjskom ni papuča okrenuti ! Bilbija i Jakovljević vrijede cijele tvje Sloge -Simin Han
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi