FK Željezničar se oprostio od tragično preminulog golmana

Edmir Škorić

Dugogodišnji član Omladinske škole FK Željezničar Faris Tanović tragično je preminuo.

Velika tragedija dogodila se prije dva dana u sarajevskom naselju Dobrinja, nakon što je sa zgrade pao 19-godišnji Tanović.

Farisovi prijatelji i brojni građani, koji su u šoku zbog tragično prekinute mladosti, opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

Od njega se danas oprostio i klub u kojem je već dugi niz godina, FK Željezničar.

"Tužne vijesti ne biraju vrijeme. S tugom i žaljenjem obavještavamo javnost da je tragično preminuo devetnaestogodišnji Faris Tanović, dugogodišnji član Omladinske škole FK Željezničar. FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima. S dubokim poštovanjem i sjetom čuvat ćemo uspomenu na tebe, a tvoj osmijeh će krasiti naša sjećanja. Neka ti je laka zemlja bosanska", poručili su iz Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.