Vratio se Nagelsmann

Bayern dobio veliko pojačanje za večeras

Edmir Škorić

Bayern u utorak navečer dočekuje Benficu u meču Lige prvaka i na pragu je da osigura nokaut fazu.

Bavarci su na devet bodova i tri pobjede u prva tri kola, te imaju impresivnu gol-razliku 12:0. Apsolutni su favoriti i večeras protiv Benfice, a u prilog im ide i činjenica da će biti jači za trenera Juliana Nagelsmanna.

Nagelsmann je upravo u Lisabonu na gostovanju kod Benfice saznao da je pozitivan na koronavirus, zbog čega je propustio dva meča u Njemačkoj.

Ipak, najnovija testiranja pokazala su negativnost i on će biti na klupi Bavaraca večeras protiv Benfice u meču 4. kola.

Naravno, ne bi uloga favorita bila promijenjena sve i da nema Nagelsmanna, no s njim na klupi njemački prvak imat će još veće šanse da dođe do pobjede i da ovjeri osminu finala najelitnijeg klupskog takmičenja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.