Novi kandidat za sportskog direktora bordo kluba

"Bio sam u Sarajevu i pričao sa ljudima iz FK Sarajevo"

U FK Sarajevo tragaju za novim sportskim direktorom.

Jedna od opcija je Armin Čaušević koji je isti posao obavljao u njemačkom Chemnitzeru, a radio je i u Mainzu, te Eintracht Frankfurtu i Wolfsburgu.

U Wolfsburgu je bio direktor pedagoškog tima, te je pomagao trenerima u omladinskim selekcijama.

Od februara ove godine je bez posla, a sada se javio za SportSport.ba

Ne krije mogućnost da dođe na Koševo.

“Bio sam u Sarajevu nekoliko dana sa ljudima iz FK Sarajevo. Pričali smo između ostalog o tome kako možda mogu pomoći klub. Ne bih u detalje. Sve drugo su špekulacije“, kratko je kazao Čaušević.

Nije želio govoriti da li se očekuje novi sastanak dvije strane.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo klub je nakon 15 kola tek na petom mjestu, a navijači su zbog toga razočarani. Eventualni kiks u Bijeljini vjerovatno bi značio i raskid saradnje sa šefom struke Goranom Sablićem.

 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.