Hebibović pretjerao sa psovkama: Sudija objasnio zašto ga je isključio

Edmir Škorić

U Bijeljini su danas meč 16. kola Premijer lige BiH odigrali Radnik i Sarajevo.

Po veoma teškom i natopljenom terenu zbog velikih padavina, odigran je ovaj meč u kojem je pobjednika odlučio gol Đokanovića, koji je uspio da donese važna tri boda za goste s Koševa.

Anel Hebibović nije ulazio u igru, a rezervisti Sarajeva sudija Aleksandar Njegomirović iz Prijedora pokazao je direktan crveni karton dok je sjedio na klupi.

Kasnije je sudija u svom izvještaju objasnio zbog čega je Hebiboviću dao direktan crveni karton.

"Hebibović Anel (68; Iz tehničkog prostora vrijeđao prvog pomoćnog sudiju, gdje mu se obratio riječima: "Pi*ka ti materina, j*bem ti majku što nisi
mahao", obrazložio je sudija u svom izvještaju, gdje je još naglasio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nakon isključenja igrač kada je napustio tehnički prostor u ulazu u tunel okrenuo se prema terenu, te se obratio riječima:"J*bo vas predsjednik Vico u pi*ku" nakon čega je ušao u tunel i napustio granice terena za igru.)".

Ostaje da se vidi koliko će Hebibović pauzirati i hoće li biti naknadnih sankcija za nogometaša Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.