24

Komentari (24)

E cuj sad Vici psuju, a kad im je dao korona titulu bio je dobar cccc
Husrefbeg22
Sudije prema igracima Sarajeva imaju posebne arsine. Pgledajte samo broj crvenih i zutih u odnosu na ostale klubove. Psuju i iz drugih klubova ali ne dobijaju kartone. Teba vlasnik Mirvic uvesti pravilo igracima Sarajeva da sa sudijama uopce ne komuniciraju vec samo da igraju. Pola zutih i crvenih zbog prigovora!!! Imali iko u klubu pametana da to kaze igracima. Klub bi trebao novcano kaznjavati igraca ako dobije karton zbog prigovora. Ako dobije u igri spasavajuci gol ili opasne akcije protivnika to je u redu.
Petraaa
Volim kad sudac ima stav i ne dopušta da ga psuju.. Gospodin
pjanke.sa
E ako je ovo stav nek ga i tebi stavi sudija.
user1603303812
Laž kamera ga prati cjelo vrijeme ulazi u tunel i ne okrecese ai da je to opsovao upravu je stoko čiste prekršaje igrača Radnika n sviraš,a svaki kontakt igrača Sarajeva sa suparničkim igračem je faul smece,smece ali nemoze te ništa.
Manager
Sasvim opravdan crveni karton.
Sramota je da smo se doveli do toga da se psuje i da se dobija crveni radi gluposti, sta vam je Zeljkovic kriv sto ne igrate kako treba
pjanke.sa
Evo vidis da igramo kako treba. Mi dobili. Ali moramo malo psovat jer se protiv fekalija mozes samo istim ponasanjem boriti.
Velez.Red
Bravo Hebibovicu. Brzo ce on iza resetaka sa svojim Daidzom
Starigrad01
Velež.Red,brate u pravu si.Prvo će dajđa papkar nagrbusit a onda za njim onaj mali jad.Ako Bog da vrlo brzo
nedoni46
Za ovo zadnje ga jedino podrzavam, bravo Heba
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti