Nevjerovatno šta im se sve dešava

Busquets cijelo drugo poluvrijeme igrao bez kapitenske trake, a onda stiglo i objašnjenje zašto

Endin Čaušević

Barcelona je za vikend ponovo razočarala svoje navijače jer je osvojila samo bod na gostovanju kod Celte.

Barcelona je nakon prvog poluvremena vodila sa 3:0 i činilo se da je sve riješeno, ali u drugom poluvremenu Celta je uspjela da se vrati u meč.

Katalonci su dobili šamar u 95. minuti utakmice kada je Iago Aspas zabio gol za 3:3, a igrači Barcelone nisu mogli da vjeruju da su nakon blistavog prvog poluvremena na kraju ostali bez tri boda u Vigu.

U centru pažnje nakon utakmice našao se Sergio Busquets koji je napravio nevjerovatan propust u drugom poluvremenu.

Naime, Busquets je ove sezone prvi kapiten Barcelone nakon odlaska Lionela Messija i nosio je kapitensku traku i u prvom poluvremenu utakmice protiv Celte.

Međutim, kada se u drugom dijelu vratio na teren mnogi su shvatili da nema kapitenske trake. Navijačima nije bilo jasno šta se desilo s kapitenskom trakom, ali ubrzo je stiglo objašnjenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji objavili su da je Busquets na poluvremenu mijenjao dres s jednim igračem Celte, a kada je obukao novi zaboravio je staviti kapitensku traku koja je ostala u svlačionici.

Očito je da to Busquets i stručni štab nisu ni shvatili, te je veznjak Barcelone cijelo drugo poluvrijeme proveo na terenu bez kapitenske trake.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.