Zahvalili se domaćinima na gostoprimstvu

Fantomi osvojili turnir u Zagrebu

Samir Mlaćo

Odbojkaški klub invalida (OKI) Fantomi osvojili su još jednu titulu i to pobjednika Međunarodnog turnira u sjedećoj odbojci „Prijateljstvo 2021“ koji se proteklog vikenda održao u Zagrebu. 

Fantomi su u finalnoj utakmici slavili protiv ekipe OKI „Zagreb“ rezultatom 3:0.

Trener sarajevske ekipe Šefko Nuhanović zadovoljan je igrom svojih igrača, te kaže kako su mu utakmice u Zagrebu koristile i za pripremanje novih taktika.

"Odlične utakmice, koje su nam pružile priliku da isprobamo nove taktike, jer Fantome, aktualne šampione BiH, očekuju brojni izazovi u domaćem prvenstvu“, rekao je Nuhanović.

Fantomi se zahvaljuju organizatorima OKI „Hrabri“ iz Zagreba na odličnoj organizaciji i gostoprimstvu, uprkos pandemiji korona virusa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.