Banjalučanima će nedostajati veliki broj igrača

Borac igra sutra, Miljanović kratko govorio i o Stojanu Vranješu

Samir Mlaćo
Fudbaleri Borca sutra u Modriči igraju meč osmine finala Kupa Republike Srpske. Trener Banjalučana Nemanja Miljanović uprkos problemima u igračkom kadru očekuje plasman u narednu rundu Kupa.

“O protivniku ne znamo puno, znamo da igra u Prvoj Ligi Republike Srpske i da je bivši šampion BiH. Oni će imati motiv da igraju protiv aktuelnog šampiona. Očekujemo prolaz u naredno kolo, to nam je cilj i imperative u ovom trenutku“, rekao je Miljanović.

Za sutrašnji duel kod Borca ne konkurišu Đorđe Milojević, Marko Kujundžić, Amar Begić, Nikola Ćetković i Enver Kulašin zbog obaveza u mladoj reprezentaciji BiH, te Aleksandar Subić koji se nakon korona virusa tek priključio treninzima i Marko Jovanović, zbog broja stranaca u timu.

Miljanović nije htio puno da komentariše odlazak dojučerašnjeg kapitena Borca Stojana Vranješa. Zanimljivo da je Vranješ u oproštajnoj poruci od Borca zahvalio se nekoliko trenera, ali ne i Miljanoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Ne bih mnogo pričao o tome, to je nešto što je iza nas. Klub je sa Stojanom napravio sporazumni prekid ugovora i poželio bih mu sve najbolje u nastavku karijere“, istakao je Miljanović.

Sutrašnji meč igra se od 13:30 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.