Tamara Bojanić u centru pažnje

Crnogorka bila velika teniska nada, a sada na OnlyFansu prodaje za 10 dolara svoje gole fotografije

E. Čaušević

Tamara Bojanić svojevremeno je bila velika teniska nada, ali u ovom sportu nije ostvarila ono što se od nje očekivalo i odlučila je da se posveti nekim drugim stvarima u svom životu.

Bojanić su predviđali uspješnu tenisku karijeru prije nekoliko godina, a bila je članica i FED Cup reprezentacije Crne Gore za 2014. i 2015. godinu.

U omladinskim kategorijama je Tamara bilježila veoma dobre rezultate i s pravom se očekivalo da bi mogla napraviti dosta toga u teniskom svijetu, ali se to na kraju nije desilo.

Ova 22-godišnjakinja je odigrala tek nekoliko profesionalnih mečeva i nakon toga se očito odlučila posvetiti drugim stvarima u svom životu.

Čini se da je Bojanić već odustala od svoje teniske karijere, a našla se u centru pažnje nakon što je objavljeno da svoju popularnost pokušava da iskoristi na stranici za odrasle poznatijoj kao OnlyFans.

Bojanić se prijavila na ovu stranicu i prodaje svoje golišave fotografije za deset dolara koliko iznosi mjesečna pretplata kako biste mogli vidjeti šta sve to ona objavljuje na svojoj stranici.

Nekadašnja teniserka na Instagramu ima čak 60.000 pratitelja, a zanimljivo da u opisu piše da je završila školu da bude teniska trenerica. No, čini se kako je njena karijera otišla u totalno suprotnom smjeru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.