11

Komentari (11)

Zalik
Kako je ružna Bože dragi
Quematro
A na šta ženska liči Bože mi oprosti..
MaDaj
Brate ponekad mi bude smiješno ovo “kurve, rospije i slično” pa sine ko ih financira? Ko pored 8482857295738585 besplatnih pornića i slike ode da plati da mu neko proda ono sto ima besplatno? Brate isto kao i sve drugo u svijetu ovdje vlada dostava i potražnja… da debili (muškarci) nisu toliki moroni i voljni da plaćaju da se ove skidaju, nebi se ni one skidale jer nebi od toga imale koristi…
emanuelmacron
fala sport ba,sto su omogucili,svojim pratiocima,da imaju nasta drkat,a kasnije komentarisat da je mala kurava.
Pajkan
Ou vidzu dzevojke..vidju joj obrva ka u njenog cace.
King_Kenny
...platio bi joj 10 dolara da je ne gledam kakva je grdna...stavila silikone i ugradila opanke u usne i misli da je neka ljepotica.
kukuruz
To se kod nas zove stravičan pad.
svasta
A cija si ti mrce?
Tito1
Da je moja, vala bi svaki dan bila futrovana!
Siporex
Mia Khalifa II Kurava k'o kurava
Damiroff
Brat Endin je dosao na svoje...opet.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.