Došla da bodri reprezentaciju Hrvatske

Lidija Bačić "zagrijala" atmosferu na Poljudu kada je pokazala svoj bujni dekolte

Endin Čaušević

Hrvatska igra trenutno na Poljudu meč protiv Rusije u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatskoj u ovom meču odgovara samo pobjeda kako bi se direktno plasirana na Mundijal koji se naredne godine igra u Kataru.

S druge strane Rusima je dovoljan i remi da završe prvi i bitno im je da danas na Poljudu samo izbjegnu poraz.

Stadion u Splitu je sat vremena pred početak utakmice bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a mnoge poznate ličnosti iz Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine iskoristile su priliku da pruže podršku selekciji Hrvatske.

Dosta pažnje na tribinama stadiona Poljud privukla je i hrvatska pjevačica Lidija Bačić koja je došla u rodni grad kako bi bodrila svoju reprezentaciju.

Lidija je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s Poljuda i dodatno je zagrijala atmosferu na tribinama svojim bujnim dekolteom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Idemo po pobjedu na Poljudu", napisala je hrvatska pjevačica uz svoju fotografiju na Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.