Službena lica za 17. kolo Premijer lige BiH

Kazlagić sudi derbi polusezone, Bilbija u Mostaru, Mujić u Banja Luci

Haris Zilić

Nakon reprezentativnih akcija nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Premier ligi BiH.

U vikendu ispred nas na rasporedu su mečevi 17. kola.

Kolo u petak otvaraju od 18 sati Velež i Široki Brijeg, u subotu su na rasporedu dva duela. Od 15 sati sastaju se Sarajevo i Sloboda, a od 17 sati Tuzla City i Zrinjski, to će ujedno biti i derbi dvije prvoplasirane ekipe na tabeli.

Nedjelja je rezervisana za tri duela. Od 13 sati Posušje dočekuje Leotar, od 15 sati Borac će ugostiti Rudar iz Prijedora, a kolo u nedjelju od 15 sati zatvaraju Željezničar i Radnik.

Poznata su i službena lica za pomenute mečeve.

Tako će derbi polusezone na Tušnju suditi Mirza Kazlagić iz Cazina, dok će arbitar na duelu Sarajeva i Slobode biti Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Ostalli dueli i sudije 17. kola:

Željezničar - Radnik (Zoran Grbić - Prijedor)

Borac - Rudar Prijedor (Elvis Mujić - Banovići)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Posušje - Leotar (Admir Musić - Sarajevo)

Velež - Široki Brijeg ( Luka Bilbija - Prijedor)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.