Bacio flašu i pogodio igrača Marseillea

Vođa navijača Lyona prišao huliganu koji je pogodio Payeta u glavu i opalio mu šamar

Endin Čaušević

Utakmica između Lyona i Marseilla trenutno je prekinuta.

Naime, derbi između Lyona i Marseillea prekinut je već u osmoj minuti utakmice kada je jedan od navijača domaćeg tima pogodio flašom u glavu Dimitrija Payeta.

Payet je krenuo da izvede korner s lijeve strane, a kada je htio da namjesti loptu flaša ga je pogodila u lice.

Ljekarski tim je odmah ukazao pomoć Payetu koji je ustao i pokazao da je dobro, ali je morao u svlačionicu sa ostalim saigračima jer je sudija odlučio da prekine utakmicu.

Još uvijek nije jasno da li će se meč Lyona i Marseillea nastaviti, a odluku će donijeti sudija nakon što porazgovara s predstavnicima oba kluba.

Zanimljivo da je policija odmah identifikovala navijača koji je bacio flašu i izvela ga je sa stadiona. Ipak, prije toga imao je i susret s vođom navijača Lyona koji je bio bijesan na njega.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jeda od vođa navijača Lyona je odmah pričao navijaču koji je bacio flašu i očitao mu je lekciju i čak ga ošamario što su kamere uspjele da snime.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.