Promašio penal

Rezervista Nedim Hadžić tragičar, Rijeka slavila u Koprivnici

E. Škorić

Bh. napadač Nedim Hadžić nije se danas proslavio u duelu Slaven Belupa i Rijeke.

Rijeka je uspjela u Koprivnici u jednoj jako teškoj utakmici koja se igrala pod gustom maglom da ostvari pobjedu rezultatom 2:1.

RIječani su poveli autogolom iskusnog Krstanovića u 51. minuti, a Drmić je u 71. povisio na 2:0 i izgledalo je kako će Rijeka bez problema upisati tri boda.

Stvari su se zakomplikovale kada je Caimacov u 74. minuti postigao pogodak za 1:2, a bivši napadač Sarajeva, koji je u igru ušao u 80. minuti, ne koristi veliku šansu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hadžić je, naime, promašio udarac s bijele tačke za 2:2 u 86. minuti. Preciznije, odbranio mu je udarac Zlomislić.

Rijeka se nakon ove pobjede primakla vodećem Osijeku na samo jedan bod, dok je Slaven ostao pretposljednji sa 13 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.