Utakmica počinje u 15 sati

Nakon snijega problem stvorila i kiša: Na Grbavici punom parom pokušavaju ukloniti lokve s terena

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara igraju danas na svom terenu protiv Širokog Brijega meč 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegvine.

Meč na Grbavici igra se od 15 sati, a iz sarajevskog tima rade sve kako bi teren bio što bolje spreman za ovaj okršaj.

Snijeg koji je padao u petak stvorio je veliki problem na većini bh. terena, ali su u Željezničaru to ekspresno uspjeli da očiste i spreme teren za meč.

No, jutros je počeo novi problem, a to je jaka kiša koja je padala u glavnom bh. gradu i teren na Grbavici je dosta natopljen.

Ljudi koji su zaduženi za održavanje terena na Grbavici rade maksimalno kako bi pokušali ukloniti lokve s terena, ali imaju sve manje vremena za to.

Na fotografijama možete najbolje vidjeti kako izgleda teren na stadionu Grbavica 15-tak minuta prije početka meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.