19

Komentari (19)

damir83
Kada će ovi idi.oti od „navijača“ prestati nanositi štetu klubovima sa ovim vatrometima. Svaka utakmica veća kazna od prihoda s.erm se na takvu podšku !
redbull
Znaci ostaje samo jedan pravi stadion u drzavi, BP :)
anga
Ahhahahahah.... jesu oprali pare na drenazi xD nadam se da se nece i tribine pocet ljuljat
Nije.bitno
Odlicna drenaza
VenamaHrabrih
Ovlažila se ljepotica.
hzsg
Slovom i brojem 143 gledaoca, a tri natkrivene tribine. Eeeeeee....!
hzsg
Imam ja puno prijatelja prije rata, svi rođeni u Mostaru i svi navijaju za Velež, a kad je god fudbalska tema bila aktuelna prije rata NIKO NIJE NI ZNAO NI CUO ZA TVOJ KLUB.
Hadzija123
Obzirom kakvo je vrijeme teren je idealan pogledajte jucer kosevo ma sve stadione pa.pogledajte grbavicu i sve vam je jasno
ayd
Sta bolan idealan, u engeskoj pada kisa 15 dana u mjesecu tereni idealni, budala vidi da je drenaza katastrofa
shokato
Zamisli ako je ovo najbolji stadion u drzavi sta su onda ostali xD ,i grbavica lokva kao i svi ostali
E.Car
Ostali su oranice kralju, gledaš li ti našu ligu. Ovu kišu danas ni old traford ne bi upio.
SonPen1946
Puna dolina dugova...
E.Car
Iskreno reci koliko si kratak kod svog dilera!!! Platim ti ja samo ga promjeni ništa ti ta roba ne valja.
SonPen1946
Trazila se karta vise.
Nek_komsiji_crkne_krava
Intresantno ti kao navijac drugog sarajevskog kluba ne ostavljas komentare kad ti voljeni klub izgubi kao naprimjer juce od Veleza. Samo se nasladjujes ako imas priliku na tudje nevolje. Jadan si.
Lavillenie
@Nek_komsiji_crkne_krava pa to mu je stil zivota i jos par njih na portalu kada torpedo izgubi kriju se po 5 dana nema ih na vijestima o klubu i onda cekaju vijest o zelji da pricaju o dugovima..
SonPen1946
@Nek_komsiji_crkne_krava Kao npr jucer sam bio na Koševu tako da nisam bio u mogucnosti da ostavljam komentare. A vidim ti ostavljas kometare kad igra tvoj klub na domacem terenu.
Nek_komsiji_crkne_krava
Normalno a mogao si nesto i napisati kao naprimjer da pohvalis svoj klub za dobar rezultat ili da opet prozivas Zelju zbog dugova. Dobar si samo trebas poceti da saradjujes sa osobama koje ti mogu pomoci, jer ti je pomoc zaista potrebna.
Lavillenie
@SonPen1946 ti si jucer bio u lavoru isto koliko i ja veceras sto cu biti na alianz stadionu u torinu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.