Katalonci ispali iz Lige prvaka

Jedna riječ za širok osmijeh: Niko Barcelonu nije ismijao kao Peter Crouch

Admin Čaušević

Barcelona se od Lige prvaka oprostila u grupnoj fazi, potpuno neočekivano.

U grupi sa Bayernom, Benficom i Dynamom Kijev Katalonci su osvojili svega sedam bodova što je na kraju bilo dovoljno za treće mjesto.

Barcelona je u posljednjem kolu gostovala u Minhenu i trebala je pobjedu za prolazak dalje, ali je na poluvremenu sve bilo gotovo.

Bayern je imao sigurnih 2:0 te su već tada mnogi počeli da ismijavaju Barcelonu koja očigledno nije opasna kao što je nekad bila.

Peter Crouch je bio gost komentator na BT Sportu te je s jednom riječju ismijao Barcelonu na poluvremenu utakmice.

Voditeljica je upitala Croucha mogu li izabranici Xavija Hernandeza preokrenti rezultati, a Crouch je kratko kazao: "Ne" i počeo se smijati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern je bio značajno superiorniji tokom cijele utakmice. Konačan rezultat je glasio 3:0. Pogađali su Muller, Sane i Musiala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.