Foto - EPA

Martial želi igrati

Prvi zahtjev za odlaskom s Old Trafforda: "Ne želi više ostati u klubu"

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Anthony Martial (26) izrazio je želju za odlaskom iz Manchester Uniteda.

Martial je od klubu od 2015. godine i ove sezone ima uvjerljivo najlošiji status unutar tima.

On zbog toga ne želi više da bude član Crvenih đavola, a njegov agent Philippe Lamboley rekao je za Sky Sports kako će uskoro obaviti razgovore s klubom o odlasku njegovog klijenta.

"Anthony želi napustiti klub u januaru. Želi igrati i nema namjeru da ostane ovdje. Uskoro ću razgovarati s klubom", poručio je Lamboley.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Martial je na Old Trafford stigao iz Monaca za gotovo 60 miliona funti. Za klub je odigrao ukupno 268 utakmica i postigao je 79 golova.

Ipak, Francuz se očigledno zasitio sjedenja na klupi i silno želi da ode nakon nešto više od šest godina boravka na Teatru snova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.