Icardi seli u Juventus?

Wanda Nara se sastala sa jednim od najmoćnijih ljudi evropskog nogometa

Edmir Škorić

Argentinski napadač Mauro Icardi na izlaznim je vratima PSG-a, pa njegova supruga Wanda Nara već razmatra mogućnosti za budućnost.

Icardi nema mjesta u Parizu pored Neymara, Kyliana Mbappea, Angela Di Marije i Lionela Messija, te se sve više špekuliše o njegovom napuštanju francuske prijestolnice već u januaru.

Postoji određeni broj timova koji se interesuju za Maura, a među njima i Juventus, koji traži napadača koji će pomoći u izlasku iz krize.

Postoji mogućnost da Icardi dođe u Juventus na posudbu do kraja sezone, a njegova menadžerica i supruga Wanda navodno se sastala sa predsjednikom Juventusa Andreom Angellijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardi (28O) je postigao samo tri gola u 17 nastupa u svim takmičenjima ove sezone, a u Ligi 1 je imao samo šest startnih mečeva.

Juve je kontinuirano povezan s Icardijem od njegovog prethodnog perioda u Italiji u milanskom Interu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.