FOTO: D. Kurbegović

Novi ubjedljivi porazi u prvenstvu

Čelik i Bosna u sve težoj situaciji

Haris Zilić

Košarkaški klubovi Čelik i Bosna u sve su težoj situaciji.

U današnjim mečevima košarkaškog prvenstva BiH doživjeli su teške poraze.

Čelik je kao gost poražen od Bratunca rezultatom 105:86. Kod Bratunca najefikasniji je bio Ćirković sa 24 poena i dvije asistencija, dok je kod Čelika Čerkezović postigao 23 poena i dodao osam skokova.

Sarajevska Bosna je deklasirana u Trebinju od domaćeg Leotara rezultatom 108:60. Fazlić je bio najbolji pojedinac kod Bosne sa 20 poena, pet skokova i tri asistencije, dok su kod Leotara Jeftić i Šakotić postigli po 14 poena.

Čelik i Bosna imaju dosta finasijskih problema, igrači odlaze i sigurno će do kraja biti veoma turbulentna sezona u Zenici i Sarajevu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.