Bayern ubjedljiv

Kaznena ekspedicija iz Bavarske bez milosti, o "bezdušnim" reakcijama Lewandowskog će se pričati

Admin Čaušević

Bayern nastavlja da "teroriše" protivnike u Bundesligi.

Posljednja žrtva kaznene ekspedicije iz Bavarske je Stuttgart koji je na domaćem terenu izgubio sa visokih 0:5. 

Iako je teren ličio na pravu oranicu što je iznenađenje za državu poput Njemačke to nije spriječilo Bayern da odigra još jedan odličan meč.

Stuttgart se dobro držao u prvih pola sata, ali su na poluvrijeme otišli sa rezultatskim zaostatkom nakon što je u 40. minuti zabio Gnabry. 

U nastavku još četiri gola gostiju. Već na startu drugog dijela pogađa Gnabry, a onda je na scenu stupio Lewandowski.

Najbolji napadač današnjice je postigao dva rutinska gola u 69. i 72. minuti, ali njegova odluka da praktično ne slavi golove i reaguje kao se ništa nije desilo sigurno izaziva pažnju. Njegov prvi gol i reakciju pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sjajni Poljak je nedavno govorio da je bio jako nesretan i utučen nakon što mu je izmakla Zlatna lopta, a čini se da se to primjeti i na njegovom govoru tijela.

Peti gol za Bayern je postigao Gnabry koji je tako kompletirao hat-trick u četvrtoj uzastopnoj ligaškoj pobjedi svog tima. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.