Bizarna scena

Pritužilo čovjeku: Fudbaler Bayerna u sred napada svog tima pobjegao sa terena

Admin Čaušević

Bizarna scena viđena je u finišu susreta Bundeslige između Wolfsbruga i Bayerna.

Bayern je 2021. godinu završio ubjedljivom pobjedom. Vukovi su savladni sa 4:0 i to bez većih problema.

Goste je načeo Thomas Muller već u sedmoj minuti, a u nastavku su ih dovršili Dayot Upamecano, Leroy Sane i Robert Lewandowski koji kalendarsku godinu završava sa čak 69 golova.

U finišu susreta na Allianz Areni viđena je i pomalo bizarna scena sa Benjaminom Pavardom u glavnoj ulozi.

Dok je trajao napad Bayerna Pavard je iznenada napustio teren i otrčao u svlačionicu, a utakmica se nastavila, kao da se ništa nije desilo.

Francuskom defanzivcu je jednostavno "pritužilo", morao je hitno u toalet te nije mogao sačekati kraj utakmice.

Poslije susreta Julian Nagelsmann je novinarima objasnio da Pavard više nije mogao trpiti te je morao otići u WC kako bi obavio nuždu.

Sve se dešavalo pri rezultatu 3:0, a na sreću domaćih bila je i spremna izmjena jer je Malik Tillmann bio spreman da uđe umjesto Jamila Musiale.

Međutim, kako je Pavard imao "hitan slučaj" Musiala je ostao cijeli meč na terenu, a Tillmann je zamijenio Francuza.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon što je završio sve u toaletu Pavard se vratio na klupu te izazvao osmijeh kod svih u Bayernu, uključujući i Hasana Salihamidžića.

"Došao mi je i na francuskom rekao da mora ići u toalet. To je što sam razumio s mojim skromnim francuskim. Nakon toga je odigrao tri ili četiri pasa, a kada je lopta bila na drugoj strani pobjegao je u svlačionicu", objasnio je Nagelsmann poslije meča.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.