Osijek ima isti broj bodova kao Dinamo

Bjelica dobio crveni, pa sarkastičnom izjavom poslije meča provocirao rivale

Samir Mlaćo
Hajduk i Rijeka su podijelili bodove.

Završilo je 0:0 u vatrenoj atmosferi, a zadovoljni mogu biti gosti.

Nenad Bjelica je isključen pred kraj meča nakon što je protestovao kod sudija. Nakon meča dao je izjavu u sarkastičnom tonu.

''Opet smo pokazali kako igramo ružno. Antinogomet je ovo. Baš onako kako jedino znamo. Uspjeli smo i takvi odigrati 0:0 s jakim protivnikom. Njima je pripalo drugo poluvrijeme, nama prvo'', rekao je Bjelica, koji je zbog prigovora bio isključen“, sarkastično je kazao Bjelica, prenosi Index.hr.

Nastavio je u istom tonu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

''Nitko neće platiti kartu da gleda Osijek. Ali, i takvi smo s Dinamo na vrhu. Ponosim se svojim igračima, a na proljeće ćemo biti još samo bolji i jači.''

Jesenji prvak u 1.HNL je Dinamo koji ima 40 bodova i utakmicu manje, dok su Rijeka i Osijek također na 40. Hajduk ima 35 i utakmicu manje, te je teško očekivati da Splićani nastave borbu za prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.