I on ne želi da produži ugovor

Salihamidžić i društvo će biti bijesni na Real: Prvo su im "ukrali" Alabu, a sada su našli novu metu

Endin Čaušević

Real Madrid bi narednog ljeta mogao dovesti nekoliko sjajnih pojačanja i to besplatno.

Kraljevski klub je prema svemu sudeći već dogovorio dolazak Kyliana Mbappea koji će iz PSG-a doći bez obeštećenja jer mu s francuskim klubom ističe ugovor na kraju ove sezone.

Real je i prošlog ljeta uradio odličan postao dovođenjem Davida Alabe koji je došao na Santiago Bernabeu iz Bayerna kao slobodan igrač.

Španski mediji pišu da bi kraljevski klub mogao napraviti sličnu stvar i na kraju ove sezone, a na "udaru" bi se ponovo pogao naći minhenski klub.

Naime, na kraju ove sezone Corentinu Tolissou ističe ugovor s Bayernom i francuski reprezentativac nije pristao da produži svoju saradnju i kako stvari stoje besplatno će napustiti Minhen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Marca je danas objavila da se Tolisso nalazi upravo na meti Real Madrida, a njegov agent ne krije da je u kontaktu sa kraljevskim klubom i da je to jedna od opcija za francuskog veznjaka.

Ovaj 27-godišnjak je u Bayern stigao iz Lyona prije četiri godine za 42 miliona eura, a u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 13 mečeva u svim takmičenjima, te je postigao jedan gol i dodao tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.