14

Komentari (14)

Fele
Bayern nije ni ponudio ugovor, uopste ne zele pregovarat o novom ugovoru. Ovaj slucaj sa Alabinim se nema potrebe porediti. A sto se tice Reala oni se ocito okrecu politici besplatnih igraca, dok ne nalete na Ramsaya
salt_city
Lik nije nikad bio standardni clan postave a tu je već 4,5 godina, ocigledno taj podatak ne zna novinar texta..
denimen9
Ipak je Real klasa iznad!
miki30
Jes, Tolisso rezzerva u Bayernu a dobar za Real!!
denimen9
hahah jes mu krivo, preofiran si
miki30
Kao prvo Alaba bi i dan danas igrao u Bayernu da njegov agent nije bio pohlepan pa tražio 25 mil. godišnje, kao drugo normalno da Tolisso želi da ide, kad nema mjesta u Bayernu ni za druge postave. Igra trenutno jer su Goretzka i Kimmich povrjedjeni inače nebi vidio startne postave. Za Reala je možda dobar za Bayern trenutno nije.
M2596
@miki30
Kod Alabe nije bio problem agent, koji je pohlepn to se zna! Bio je problem upravo Alaba!! On da nije htio toliko on bi ostao u Bayernu, a Zahaviju bi otkazao suradnju, kao npr. Kimmich što je napravio! Primjer Lewa ima istog agenta pa što nikad nije otišao iz Bayerna, a real ga želi još od 2013.?! Što je otišao u Bayern koji je nudio manju plaću, a nije otišao u real gdje su mu nudili veću plaću?! A podsjećam da je Lewa ima izbor. Da ode u real i Dortmund dobije lovu za njega ili da čeka još godinu dana i ode u Bayern kao slobodan igrač!
A s ostalim se slažem.
Klicko
Ovaj real yebe bajerna.Ne vadi.U zadnje vrijeme
celikze
Pa i oni hebu Bundesligu.Okrece se kolo srece.
user1603273752
@celikze kako jebu bundesligu?
Kiss
Ne znam šta pričaš,informiši se malo
celikze
Nesto kupuju pola igraca dodje dzaba.Zadnje vrijeme nema nekih kvalitetnih igraca pa vecinom dovode sa strane.Godinama otimaju igrace od Dortmunda Gladbacha itd.Veliku vecinu igraca su dovodili bas na ovaj nacin kazu igracu nemoj ugovor produziti dobices u kesu.Edin Dzeko da je imao pametnog menadzera mogao je uzeti duplo vise love na ovaj nacin a nas Edin produzi ugovor pa ga ekipe hebuKako se zvao onaj iz Herte sto je dosao u Bayern pa je prestao igrati radi psihicki problema bas na ovaj nacin.Dok su marke bile lik dobio na ruke 20mil. a Herta kitober.Sve te legende Bayerna nisu bas njihove legende pa Hones je iz Dortmunda itd.Schol Khan Efenberg Balack sta mislis ciju su to igraci.Na tak nacin i jesu doveli do toga da je BL postala bez veze za gledati.
M2596
@Klicko
Pa uzimaju samo one koji Bayernu više ne trebaju!! Tako da nije Bayern na gubitku!!
A koliko su i oni spali na niske grane pokazatelj je i to da moraju uzimati slobodne igrače!
M2596
Celikze Prvo od Gladbacha više kupuje BVB nego Bayern, ali naravno kad drugi kupuju od ligaške konkurencije to je u redu, samo Bayern ne smije! ?? Najviše bi voljeli da ne kupuju ni od koga, zar ne?! ? Koja ljubomora!!! Cccccccc!!! Možete se sramiti!!!! Drugo Bayern je od bundesligaških klubova džabe doveo samo Lewu, ostale je platio!! A nije njihov problem što njemački klubovi ne znaju nabiti cijene svojih igrača i zadržati ih!! Niti su oni krivi što ti igrači žele u Bayern! Npr. taj Lewa je za vašu informaciju imao izbor. Da ode u real prije isteka ugovora s BVB ili da ode u Bayern kao slobodan igrač! On je izabrao Bayern gdje bi dobio duplo manje love i s navodnim plaćanjem igrača da ne produže ugovor što ste vi naveli A ŠTO JE APSOLUTNA LAŽ, nego što bi imao u realu!!! Toliko o tome!! A pod tri gdje je tko nekada igrao to se ne može računati!! Jer ako ćemo tako, čiji je onda Ronaldo?! Čiji je onda Modrić,...........???? ? TAKO DA NAUČITE SE REALNOSTI I PISANJU ISTINE A NE LAŽI I GLUPOSTI!!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.