Traži pomoć

Reprezentativcu BiH ukradena "mašina" vrijedna nekoliko desetina hiljada KM!

Admin Čaušević

Da fudbaleri vole skupocjena vozila nije nikakva novost. 

Mnogi fudblaeri iz BiH kada otisnu u inostranstvo i zarade ozbiljan novac nastoje da se materijalno osiguraju, ali i počaste.

Među igračima koji je počeo u našoj zemlji, a napravio sasvim solidnu internacionalnu karijeru je i Darko Todorović koji nosi status reprezentativca BiH.

Todorović već nekoliko godina igra u inostranstvu. Trenutno je član ruskog Akhmat Groznyja gdje iga na posudbi iz Red Bull Salzburga.

Kako je pauza u većini evropskih liga ovaj 24-godišnjak je iskoristio slobodno vrijeme da posjeti rodbinu i prijatelje u Bosni i Hercegovini.

Međutim, umjesto da uživa danas ga je zatekla užasna vijest jer mu je ukradeno skupocjeno vozilo, Audi A7.

Da stvar bude gora po desnog beka radi se o iznajmljenom vozilu jedne rent-a-car autokuće.

"Traži se Audi A7, ukoliko neko vidi ili ima bilo kakve informacije neka obavijesti. Slijedi nagrada", napisao je Todorović.

Inače, cijena ovog automobila u zavisnosti od godine proizvodnje i paketa opreme se kreće od 40.000 pa do preko 100.000 KM.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.