Darko Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Odličan gest bh. fudbalera

Darko Todorović donirao zaštitnu opremu Domu zdravlja u Tuzli

Bh. reprezentativac Darko Todorović poslao je prijeko potrebnu donaciju Domu zdravlja Dr. Mustafa Šehović u Tuzli.

Naime, danas su u tuzlanski dom zdravlja stigli paketi u kojima se nalaze viziri, zaštitne maske i ostala oprema potrebna medicinskim radnicima u vrijeme pandemije novogo koronavirusa.

Iako Todorović nije želio da informacije o njegovoj donaciji izađu u javnost, o istoj smo saznali od oduševljenih tuzlanskih doktora i medicinskih radnika.

Medicinski radnici u Tuzli su oduševljeni Todorovićevim potezom i nadaju se da će i drugi slijediti potez nekadašnjeg fudbalera Slobode.

Todorović se inače sjetio i pomogao svojoj Tuzli, gradu u kojem je počeo svoju fudbalsku karijeru. Trenutno je Todorović u njemačkom Kielu, kao posuđen igrač Salzburga.

Top Komentari

Ivica_Osim8
ima ih koji pomažu anonimno jbg, npr Dzeko najviše anonimno voli, ne voli da se diže
1 2
Ado
Svaka cast, nije zaboravio Tuzlu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi