Sve se desilo protiv Wolfsburga

Nakon ispada igrač koji misli da je previše dobar za Bayern napušta Minhen

Admin Čaušević

Izgleda da je poznato ime i prezime prvog fudbalera koji će napustiti Bayern u predstojećem prijelaznom roku. 

Bayern je godinu završio ubjedljivom pobjedom nad Wolfsbrugom (4:0), ali nakon tog susreta nisu baš svi bili sretni u taboru giganta iz Bavarske.

Naime, u samom finišu Mickael Cuisance je napravio incident na klupi koji će ga koštati odlaska iz Bayerna.

Kada je shvatio da neće ući u igru Cuisance je bacio opremu za zagrijavanje u smijeru trenra Juliana Nagelsmanna.

Nagelsmann je bio okrenut leđima 22-godišnjem veznjaku pa nije primjetio ovaj ispad, ali ostali jesu zbog čega je donesena odluka na Francuz napusti Bayern.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U Bayernu su svakako nezadovoljni karakterom ovog fudbalera koji sebe smatra previše dobrim da ne igra u timu, te su bez obzira na njegov tehnički talenat odlučili ga da se riješe.

Cuisance je u ovoj sezoni odigrao svega dva meča za Bayern. U Bundesligi je nastupao nastup te u DFB Pokaul protiv niželigaša Bremera kada je zabio i jedan gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.