Salihamidžić i društvo će biti bijesni na Real: Prvo su im "ukrali" Alabu, a sada su našli novu metu

I on ne želi da produži ugovor

Salihamidžić i društvo će biti bijesni na Real: Prvo su im "ukrali" Alabu, a sada su našli novu metu

Endin Čaušević

Real Madrid bi narednog ljeta mogao dovesti nekoliko sjajnih pojačanja i to besplatno.

Kraljevski klub je prema svemu sudeći već dogovorio dolazak Kyliana Mbappea koji će iz PSG-a doći bez obeštećenja jer mu s francuskim klubom ističe ugovor na kraju ove sezone.

Real je i prošlog ljeta uradio odličan postao dovođenjem Davida Alabe koji je došao na Santiago Bernabeu iz Bayerna kao slobodan igrač.

Španski mediji pišu da bi kraljevski klub mogao napraviti sličnu stvar i na kraju ove sezone, a na "udaru" bi se ponovo pogao naći minhenski klub.

Naime, na kraju ove sezone Corentinu Tolissou ističe ugovor s Bayernom i francuski reprezentativac nije pristao da produži svoju saradnju i kako stvari stoje besplatno će napustiti Minhen.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Marca je danas objavila da se Tolisso nalazi upravo na meti Real Madrida, a njegov agent ne krije da je u kontaktu sa kraljevskim klubom i da je to jedna od opcija za francuskog veznjaka.

Ovaj 27-godišnjak je u Bayern stigao iz Lyona prije četiri godine za 42 miliona eura, a u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je 13 mečeva u svim takmičenjima, te je postigao jedan gol i dodao tri asistencije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fele
Bayern nije ni ponudio ugovor, uopste ne zele pregovarat o novom ugovoru. Ovaj slucaj sa Alabinim se nema potrebe porediti. A sto se tice Reala oni se ocito okrecu politici besplatnih igraca, dok ne nalete na Ramsaya
8 1
denimen9
Ipak je Real klasa iznad!
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi