Gala večer kluba s Bilinog polja za kraj godine. Foto:nkcelik.ba

Crno-crvena porodica na okupu

NK Čelik za kraj godine organizovao gala večer

Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik Zenica je u petak (24.12.) u hotelu Dubrovnik upriličio zajedničko druženje  velike crno-crvene porodice.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, kraj jedne uspješne godine, zajedno su proslavili rukovodstvo i uposlenici kluba, igrači prvog tima, kadeti i juniori, najvatreniji navijači kao i ostali članovi nogometnog kluba Čelik.

Bio je ovo prvi put da klub na jednom mjestu okupi sve one koji iskreno žive i vole crno-crvenu boju, a iskreno se nadamo da će ovakva okupljanja postati tradicija, te da će ih u budućnosti biti puno više.

Ovo je bila prilika i da rukovodstvo kluba da podsjeti sve navijače i simpatizere da će u januaru početi učlanjivanje za 2022.godinu, te da im se pridruže i uživaju u mnogobrojnim pogodnostima koje ostvaruju članovi kluba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

NK Čelik ove sezone se takmiči u Drugoj ligi FBiH, grupa Centar, a prvi dio sezone su završili na četvrtoj poziciji. Naredne godine u NK Čelik imaju velike planove, ali će o svemu blagovremeno obavijestiti javnost.

Nema sumnje da mlada Uprava kluba radi dobar posao, te iz dana u dan rade na stabilizaciji kluba i vraćanju dugova, koji su napravljeni u posljednjih 20 godina, a za koje još nikada niko nije odgovarao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.