Navijači Čelika sa foruma SportSport.ba uzeli učešće u programu "12. igrač"
FOTO: D. Kurbegović

Ljubav prema klubu nema granicu

Navijači Čelika sa foruma SportSport.ba uzeli učešće u programu "12. igrač"

H. Zilić

Navijači NK Čelik još jednom su pokazali ljubav prema svom klubu.

Naime, fizička lica sa foruma SportSport.ba pod šifrom Forumaši uzeli su učešće u programu "12. igrač" te donirali određenu svotu novca na godišnjem nivou za NK Čelik.

Povodom ovoga klub se oglasio saopštenjem za javnost kojeg prenosimo u cijelosti.

"Fizička lica pod šifrom Forumaši uzimaju učešće u programu "12. igrač" te su donirali 2.400 KM na godišnjem nivou za NK Čelik Zenica.

Zahvaljujemo se našim navijačima i simpatizerima koji čine ovu određenu virtuelnu zajednicu, jer svojim primjerom pokazuju da je mogućnost doprinosa klubu, koji se voli i za koji se živi, samo pitanje želje i volje. Ako su se oni uspjeli okupiti na jednoj običnoj internet platformi, a da se međusobno uopšte ne poznaju, da bi dali svoj doprinos klubu onda to dovoljno govori da svako ko ima želju i volju može doprinijeti naporima za ozdravljenje i stabilizaciju kluba. Za klub je iznimno bitno da svi djelujemo u njegovom interesu, a u skladu sa svojim mogućnostima, kako bismo ga zajedno podigli iz ove provalije. Neophodno je da u bliskoj budućnosti baš cijela Zenica stane iza svog kluba, pa od navijača i simpatizera, dijaspore, privrednika do gradskih i kantonalnih institucija. Čelik kao najveći sportski kolektiv u gradu i kantonu, te kao simbol grada mora u budućnosti biti snažan reprezent svoje Zenice i generator lijepe energije u gradu! Ko će se boriti za svoj Čelik ako neće njegova Zenica?!

U svima nama kao pojedincima mora se još više probuditi svijest, želja, volja i inat da Čelik bude ono što Zenica zaslužuje! Sigurno nam je svima velika težnja da zdrav i snažan Čelik u budućnosti bude šampion države i da ugosti evropske velikane na našem kultnom Bilinom polju! Potrebni su borba i strpljenje tako da svi zajedno idemo konkretno djelovati i ostvariti tu viziju. Idemo ispuniti zenički san!

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Djelom se pokazuje ljubav za Čelik!", stoji u saopštenju NK Čelik.

Fizička lica pod šifrom Forumaši uzimaju učešće u programu "12. igrač" te su donirali 2.400 KM na godišnjem nivou za NK...

Posted by NK Čelik Zenica on Thursday, December 16, 2021
Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FRLegioen
LikCe ReverFo
7 1
Cod
Još jedan dokaz da se simbol Zenice nikad neće ugasiti i da će iz dana u dan jačati i jačati.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi