Ne vraća se u BiH

Potpis na vidiku: Velika želja FK Sarajevo daleko od Koševa

Admin Čaušević

U Titovoj 38b se još uvijek čekaju pravi potezi na transfer pijaci nakon što je prije nekoliko dana profesionalno ugovor potpisao Haris Ališah.

Već neko vrijeme s dolaskom u FK Sarajevo se povezuju Stipo Marković, bivši lijevi bek Širokog Brijega i Lokomotive.

Marković je ljetos bio blizu Koševa, ali je sve propalo jer je u BiH već bio završen prijelazni rok. Nakon odrađene polusezone ovaj 28-godišnjak je raskinuo ugovor s Lokomotivom.

Kako sada stvari stoje dečko iz Kiseljaka će karijeru nastaviti južnije od Koševa, ali i Bosne i Hercegovine, tačnije u Sjevernoj Makedoniji.

Marković se nalazi na korak od potpisa za Shkendiju, a u Tetovo stiže na insisitranje tamošnjeg trenera i bivšeg bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pouzdanog bočnog fudbalera koji može igrati na lijevoj i desnoj strani klub iz Sjeverne Makedonije je u svojim redovima želio je ljetos, ali i tada baš kao sa Sarajevom, nije bilo dogovora.

Bivši omladinski reprezentativac BiH je dugo godina bio član Širokog Brijega, a u Lokomotivu je otišao na ljeto 2019. godine. Ove sezone praktično nije u ekipi iz Zagreba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.