Misteriozna objava FK Sarajevo na Twitteru izazvala dosta interesa kod navijača bordo kluba

O čemu se radi?

Misteriozna objava FK Sarajevo na Twitteru izazvala dosta interesa kod navijača bordo kluba

Endin Čaušević

Bh. premijerligaši će početkom januara krenuti s pripremama za drugi dio sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U prvom dijelu sezone vidjeli smo dominaciju Zrinjskog koji je prvi na tabeli sa 48 bodova i ima čak 12 bodova više od drugoplasiranog Tuzla Cityja.

Očekuje se da će početkom priprema mnogi bh. premijerligaši pokušati da dovedu nekoliko pojačanja, te je sigurno da nas čeka dosta uzbuđenja što se tiče prelaznog roka u najjačem rangu bh. fudbala.

U centru pažnje danas se našao FK Sarajevo zbog zanimljve objave koju je bordo tim imao na Twitteru.

Naime, na zvaničnom Twitter profilu Sarajevo je objavilo misterioznu objavu, a navijači ovog kluba vjeruju da je bordo tim na taj način najavio dolazak novog pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, informacija s Koševa još uvijek nema, ali se očekuje da bi Sarajevo ubrzo trebalo da riješi ovu misteriju, te objavi da li u tim stiže novo pojačanje ili je riječ o nečemu drugom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Dovodi se desetak prasica na stadion da se valjaju u krmetnjaku hahahahahahahahahahahahahahahahaha
2 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi