Foto - EPA

Michael Cuisance odlazi

Bayernov zločesti dečko napušta klub: Stigle su dvije ponude

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Michael Cuisance (22) napustit će Bayern u januaru.

Momak koji je otpisan kod trenera Juliana Nagelsmanna odlazi iz Minhena, a Bayern je dobio ponude od Venezije i moskovskog CSKA.

Oba tima su spremna izdvojiti 10 miliona eura za ovog fudbalera. To je cifra koju će Bavarci prihvatiti, pa će Cuisance napustiti klub.

Francuz je izazvao brojne skandale u Minhenu. Smatrao je kako je suviše dobar da bi sjedio na klupi, a na treninzima je žestoko išao na saigrače.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, Nagelsmanna nije kupio, pa je trenera na kraju gađao opremom. To mu je na kraju i presudilo i Francuz će napustiti klub.

Cuisance je ukupno odigrao 13 utakmica za Bayern i postigao je dva gola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.