Foto - EPA

Agenti Ousmanea Dembelea bijesni

"Rekli su nam da za nas nemaju novca, ali hoće da potpišu Haalanda"

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler Ousmane Dembele (24) neće ostati u Barceloni.

Pregovori između agenata 24-godišnjeg fudbalera i rukovodstva katalonskog tima su propali i odlučeno je da se fudbaleru neće ponuditi ugovor.

Navodno je Dembele tražio platu od 40 miliona eura bruto po sezoni, ali i ogroman bonus za potpis od 20 miliona eura.

Sastanak između dvije strane navodno je izazvao brojne tenzije, a novinar Santi Ovalle je dobio informaciju od agenata 24-godišnjeg fudbalera koja potvrđuje da od ostanka na Camp Nou nema ništa.

"Ljudi iz Barcelone su nam rekli da nemaju novca kako bi ispunili naše zahtjeve, a s druge strane žele da potpišu Haalanda", navodne su riječi jednog od Dembeleovih agenata.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski fudbaler navodno na stolu već ima ponude Newcastlea, PSG-a, Chelseaja, Manchester Uniteda i Bayerna, ali teško je vjerovati da će mu neko dati novac kojeg traži.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.