Obavljeni razgovori

Mulalić o Štiliću i Cocaliću: "Znat ćemo sve u narednim danima"

Midhat Šljivak

Edis Mulalić preuzeo je klupu FK Željezničar.

Nakon povratka 46-godišnjeg stručnjaka na Grbavicu počela se sklapati i igračka križaljka, a kao novi-stari igrači Plavih spominju se Semir Štilić i Edin Cocalić.

Razgovori s ovim dvojcem su već obavljeni, a Edis Mulalić je za SportSport.ba kratko prokomentarisao njihov mogući dolazak u Željezničar.

"Za sada nije ništa konkretno dogovoreno, ali znat ćemo sve u narednih nekoliko dana", rekao je Mulalić.

Treba također istaći da još uvijek nije poznato ko će biti u stručnom štab tima s novim trenerom, a i tu odluku će Mulalić i klub donijeti tokom naredne sedmice.

Semir Štilić se 2019. godine vratio u Željezničar, ali već mjesecima nije igrao takmičarski meč, iako je bio pod ugovorom

S druge strane 34-godišnji Cocalić je još jedno dijete Željezničara. Karijeru je počeo na Grbavici s koje je otišao 2010. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Njihov povratak bi sigurno dosta značio za navijače Željezničara koji su pružali veliku podršku timu u najtežim trenucima za klub.

Plavi su prvi dio sezone Premijer lige završili na 6. mjestu, a Edis Mulalić je okupljanje zakazao za 13. januar.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.