Edis Mulalić zakazao prozivku FK Željezničar

Plavi kreću s pripremama

Edis Mulalić zakazao prozivku FK Željezničar

Midhat Šljivak

Edis Mulalić postao je novi trener FK Željezničar.

Ovaj 46-godišnjak vraća se na Grbavicu nakon nešto više od pet godina, a na klupi je zamijenio Tomislava Ivkovića.

Mulalić je prozivku fudbalera zakazao za 13. januar. Igrači će obaviti ljekarske preglede 12. i 13. januara, a nakon okončanja drugog dana pregleda ekipa zvanično kreće s radom.

Željezničar je prvi dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine okončao na šestoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi su osvojili ukupno 26 bodova i pred Mulalićem je dosta posla kako bi dodatno osnažio ekipu koja nije baš u najboljoj finansijskoj situaciji.

Željezničar još uvijek nije saopštio imena protivnika u pripremama za drugi dio sezone, ali po određenim informacijama, generalna proba bit će 19. februara protiv Širokog Brijega na Pecari.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Mulalić drug moj iz djetinjstva a imao je nadimak ( Cise) i uvijek kada smo lopte igrali igrao je u odbrani i klali smo se jer on navijao za Želju a ja naravno za Sarajevo. Dobar je momak bio a eto živimo ili živjeli u istom gradu a nismo se vidjeli 15 godina. I kada me je vidio sa fiksatorima u nogama kaze: spomenu moje ime i reče : jarane mi više nikada lopte nećemo igrati. I 100% je u pravu bio i naravno zahvaljujući ovima danas što slave NEUSTAVNI DAN WC-a ili šumske jer im je Aljo potpisao serem mu se usta. Pozdrav za normalne a nisam ja među njima jer spavam od 24h po 2 sata svaku noć
12 3
bistrik87
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi