Navijači su oduševljeni

FK Velež zanimljivim klipom najavljuje pojačanje: Možete li prepoznati o kome je riječ?

Edmir Škorić

U redove mostarskog Veleža ubrzo će stići novo pojačanje.

Rođeni marljivo rade iako pripreme zvanično još nisu počele, a sportski menadžment u dogovoru sa stručnim štabom na čelu s Feđom Dudićem rješava igračku križaljku. Neki su već napustili Velež, no ono što navijače navijše raduje ipak su dolasci provjerenih igrača.

Nermin Haskić je krajem prošle godine potpisao za Velež i on je trenutno jedna od najvećih zvijezda zimskog prijelaznog roka u Premijer ligi, a sada u Mostaru spremaju novo iznenađenje navijačima.

Klub je objavio video sa odbranama golmana koji bi očigledno trebao vrlo brzo postati član Rođenih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Koji majstor svog zanata na crvena kuca vrata?" naslov je objavljenog videa na zvaničnom Veležovom kanalu na YouTubeu, a navijači su oduševljeni, mada još uvijek niko nije uspio da odgonetne o kojem golmanu je riječ.

S obzirom na odbrane koje su istaknute u klipu, čini se da će to biti još jedan pogodak uprave i stručnog štaba mostarskih Crvenih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.