Travnik angažovao prvo pojačanje, stiže iz FK Velež

Veziri potvrdili objavom na stranici

Travnik angažovao prvo pojačanje, stiže iz FK Velež

S. Mlaćo
NK Travnik danas je angažovao prvo pojačanje za drugi dio sezone.

Veziri su u svoje redove doveli mladog golmana Luku Kačavendu.

Kačavenda je u prvom dijelu sezone branio za FK Velež odakle i stiže na Pirotu.

“U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine, golman, Luka Kačavenda, danas 08.01.2022, stavio je svoj potpis na ugovor koji ga veže sa NK Travnikom do kraja takmičarske sezone 2021/22. Otvorena je mogućnost da se ovaj ugovor produži i u narednoj sezoni. Kačavenda dolazi iz redova premijerligaša FK Velež, gdje se istakao u nastupima i dao doprinos rezultatima FK Veleža.

Dvadesetogodišnjem reprezentativcu želimo dobrodošlicu u naš klub“, stoji u objavi NK Travnik.

Veziri najavljuju da će ove zime angažovazi sedam – osam pojačanja te žele već od starta drugog dijela sezone krenuti ka sredini tabele.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvi dio su okončali na 14. mjestu sa 12 osvojenih bodova.

Drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH će otvoriti domaćim susretom protiv drugoplasiranog Igmana iz Konjica 05.03. na svojoj Piroti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mačak u vreći ...
1 0
2323
Samo da se okane slusati savjeta svog tate koji mu je najveci protivnik u tom njegovom napretku....Mlad talentovan golman pred kojim je svjetla buducnost samo je tata kocnica kao mnogim klincima kojima tate kroje karijere i unistavaju svoju djecu..nadam se da ovaj put ovom momku nece.sretno mu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi