Upalili motore

Žele u Premijer ligu i misle to ozbiljno: Federalni prvoligaš predstavio dva odlična pojačanja

Admin Čaušević

Početak proljetnog dijela Prve lige FBiH planiran je za prvu polovinu mart

Sluteći po rezultatima iz prvog dijela sezone za titulu i promociju u Premijer ligu borit će se GOŠK i Igman iz Konjica.

Igman je danas upalio motore, a sluteći po prvim pojačanjima klub iz Konjica ima ozbiljne ambicije da se bori za plasman u elitni rang bh. fudbala.

Naime, danas su predstavljeni napadač Dario Blagojević i defanzivac Elvir Duraković te su se odmah dali na raspolaganje treneru Adnanu Elezoviću.

Blagojević koji je u prvoj polusezoni igrao za Posušje je provjereno ime na prvoligaškim terenima, dok je Duraković talentovani lijevi bek.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Igman već ima izrađen plan priprema, a svakako najzvučnija prijateljska utakmice je planirana za 12. februar protiv Zrinjskog u Međugorju.

Ekipa iz Konjica ima 33 boda poslije prvog dijela baš koliko i GOŠK. U prvom kolu drugog dijela sezone čeka ih neugodno gostovanje Travniku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.