Potvrdio Kortrijk

Nihad Mujakić ponovo u Sarajevu!

Eldar Ganibegović

Nihad Mujakić novo je pojačanje FK Sarajevo.

To je na svom Twitter nalogu potvrdio njegov dosadašnji klub Kortrijk.

"Posudba Nihada Mujakića u Waasland-Beveren je prekinuta. On se vraća u svoj matični klub, FK Sarajevo", stoji u kratkom saopštenju Kortrijka na njihovom zvaničnom sajtu.

Podsjetimo, Mujakić je dijete Sarajeva, a u Kortrijk je otišao 2019. godine. Bio je na posudbama u Sarajevu, Hajduku i Beverenu, a sada je došao red na konačni povratak na Koševo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sačekajmo da i FK Sarajevo zvanično potvrdi transfer, kako bismo znali i detalje ugovora koji će potpisati bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Mujakić se vraća u klub u kojem je proživio i najljepšte trenutke u karijeri, s obzirom na to da je 2019. godine osvoji duplu krunu osvojivši trofeje u Premijer ligi i Kupu Bosne i Hercegovine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.