Napadač kojeg je tražio FK Sarajevo završio u trećoj ligi

Ne dolazi na Koševu

Napadač kojeg je tražio FK Sarajevo završio u trećoj ligi · Zvanično

A. Čaušević

Kako je to obično u slučaju sa FK Sarajevo, Bordo klub se tokom svakog prijelaznog roka povezuje s nizom imena. 

Dolaskom nove vlasničke strukture na čelu sa Ismirom Mirvićem očekuje se iskorak u kvalitetu po pitanju igračkog kadra.

Do sada je stiglo nekoliko novih imena kao što su Asmir Suljić te Adnan Šećerović, dok će sigurno biti pojačanja i u narednom periodu.

Ono što je sigurno u Sarajevo neće stići Petar Slišković koji se nedavno povezivao sa dolaskom na stadion Asim Ferhatović Hase.

Naime, Slišković je danas postao fudbaler njemačkog trećeligaša Wehena s kojim je potpisao ugovor do 2023. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sportski direktor Wehena, Paul Fernie, je za Sliškovića rekao da se radi o klasičnom centarforu kojeg nije tako lako pronaći ovih dana.

Inače, ovaj 30-godišnjak je nastupao i u Bundesligi za ekipu Mainza, a prije Wehena bio je član ekipe Turkgucu iz Minhena.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi