Foto: Screenshot

Prijateljska utakmica

Pogledajte kako je Borac demolirao nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine

Eldar Ganibegović

Banjalučki Borac danas je u pripremnoj utakmici s visokih 8:0 savladao Alfa Modriču.

Već nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 6:0. Pogađali su po dva puta Lukić i Meleg, te po jednom Čavić i Begić. U drugom poluvremenu aktuelni protiv bivšeg prvaka Bosne i Hercegovine postiže još dva gola i to preko Trifkovića (autogol) i Jotića.

"Najbitnije je da je utakmica prošla bez povreda, da su svi igrači dobili šansu i određenu minutažu da igraju. Vrijeme nas je dosta dobro poslužilo, teren dobar, tako da smo uspjeli s tom prvom utakmicom i igrački i vremenski", nakon utakmice rekao je trener Borca Nemanja Miljanović, pa dodao:

"Dobro smo prošli ovdje u Banjoj Luci, vrijeme i teren nas je poslužio tako da je taj prvi dio priprema odrađen odlično".

Prijateljska utakmica:

Borac - Modriča 8:0

FK Borac: Ćetković, Ćorić, Šušić, Vojnović, Kujundžić, Begić, Brkić, Meleg, Lukić, Cvijanović i Čavić.

Klupa: Damjanović, Bošnjak, Drča, Milojević, Račić, Subić, Bogdanić, Dujaković, Erić, Kulašin, Moraitis i Cucin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Alfa Modriča: Mih. Radulović, Ivetić, Guskić, Mil. Radulović, Ninković, Trifković, Hasičić, Šoškić, Kenta, Radin i Mohamed.

Klupa: Petrović, Janković, Simić, Arsenić, Ilić, Stojanović, Šakota i Miljević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.