Marko Jovanović napustio banjalučki Borac

Sporazumni raskid saradnje

Marko Jovanović napustio banjalučki Borac · Zvanično

E. Čaušević

Borac je potvrdio večeras da Marko Jovanović više nije igrač ovog kluba.

Jovanović je u banjalučki klub stigao na ljeto 2019. godine iz Voždovca i bio je standardan u odbrani Borca, ali je nakon skoro tri godine odlučio da napusti klub.

Banjalučani su na zvaničnoj stranici potvrdili da Jovanović više nije igrač ovog kluba, te da su postigli sporazumni raskid saradnje.

"Marko je za svog mandata na Gradskom stadionu u Banjaluci ostavio dubok trag, a svojom borbenom i požrtvovanom igrom pomogao je našem klubu da se vratio na evropsku scenu i osvoji šampionsku titulu. Marko, hvala ti na svemu i želimo ti puno sreće u nastavku karijere", poručili su iz Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jovanović je u dresu Borca odigrao ukupno 59 mečeva i zabio je tri gola. U prvom dijelu sezone upisao je 17 nastupa u svim takmičenjima, te se jednom upisao u listu strijelaca.

Ovaj 33-godišnji defanzivac ponikao je u Partizanu, a igrao je još za Teleoptik, Wislu Krakow, Voždovac, Larisu, Bnei Yehudu i Borac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Napušta li koji sudija? Jedino je to bitno gahaha
5 1
_admirr.x
Uz Jakovljevica i Jusica najjaci stoper lige
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi